dacra.dk

Anoreksi, Hvor Hurtigt Taber Man Sig?

Skrevet d. 06. July 2021
Pixabay, Tumisu

Som en start vil jeg sige, at ud fra personlig erfaring, at hvis du ønsker et hurtigt vægttab, er anoreksi ikke vejen frem!

Men har man anoreksi eller har adfærd efter, at man har det, så kan et vægttab komme enormt hurtigt. 

Det er en sygdom, hvor man minimerer sin spisning og faktisk kan have dage, hvor man ikke spiser noget overhovedet. 

Et hurtigt vægttab med denne sygdom er selvfølgelig afhængigt af, hvor meget man har at tabe og hvor meget man indtager eller ikke indtager. Mit eget vægttab med denne sygdom var ca. 8 kilo på 6 måneder. Det lyder måske ikke af meget, men jeg var allerede ikke særlig stor dengang og når der ikke er meget overskydende fedt, væske eller lignende at tage af, så tager vægttab længere tid. 

Det er derfor forskelligt fra person til person, hvor hurtigt et vægttab kan ske, da det er forskelligt, hvordan kroppen reagerer på mindre kost osv. Stopper du pludselig med at spise eller sætter din kost markant ned, kan du nemt det første stykke tid tabe dig mange kilo. Her er det primært væske, der 'forlader' kroppen. Herefter går kroppen ind og tære på musklerne, fordi den forsøger at finde en form for føde, den kan leve af. Det er blandt andet også derfor, at der er mange med anoreksi, der ser trætte ud.

Ovenstående indhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og shoppe medaljon. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.

Næste indlæg
De fleste er overbevist om, at man kun kan tabe sig ved hjælp af hård træning og strenge diæter. Sådan er det dog ikke helt, faktisk handler det mere om at lave nogle ændringer i din dagligdag, som kan give dig en mere s…
Hvis du gerne vil tabe dig hurtigt, fordi du lige har en fest du skal til og ham den søde kommer, så er jeg desværre nød til at sige at det er tæt på umuligt. I dette indlæg vil jeg forklare om det er "bare er let" at ta…